Partner och sponsorer

Storvreta barnloppis är mycket glada över sponsorer och samarbeten med lokala företag och föreningar som bidrar till att vi inte behöver hyra eller köpa in saker inför varje loppis. Vi strävar alltid efter att hålla våra omkostnaderna låga för att kunna skänka så mycket som möjligt av överskottet till Act Svenska kyrkan.

Erikshjälpen

Erikshjälpen Second Hand Uppsala hämtar alla de varor som säljarna väljer att skänka. Varorna säljs i butik och kommer till glädje för andra familjer – ett återbruk som vi älskar!

Erikshjälpens ekonomiska överskott bidrar sen till att barn runt om i världen får gå i skolan, må bra och vara trygga.

ICA Solen

ICA Supermarket Solen är en trogen sponsor som varit med från starten 2014. De sponsrar Storvreta barnloppis med godis till alla besökare. De skänker även dricka, frukt och smörgåspålägg till funktionärerna.

ICA Solen ser också till att vi har banankartonger så att vi klarar oss.

Restaurang Kocken & kallskänkan

Restaurang Kocken och kallskänkan som ser till att våra funktionärer kan njuta av välsmakande pizzor när loppisen stänger.

Det är mycket uppskattat och ger ny energi inför återsortering och utlämning av varor.

Ärentuna församling

Ärentuna församling låter oss använda deras lokaler hur mycket vi vill under två dagar både vår- och höstloppis varje år. Det har de gjort sen starten 2014.

Äentuna församling ordnar också med korvgrillning och fika. Överskottet skänker även de till Act Svenska kyrkan.


Vill du bli en sponsor till Storvreta barnloppis?

Det som kostar är visst förbrukningsmaterial, som papper, tejp, sopsäckar och påsar. Vi har också köpt in klädställningar, skoställ, namnskyltar och reflexvästar. Till varje loppis har vi även små kostnader för utskrift av affischer, sponsring av evenemanget på Facebook, hyra av bord samt en årlig kostnad för denna webbplats.

Om ditt företag eller en förening är intresserade av att sponsra Storvreta barnloppis så tveka inte att kontakta oss.

Rulla till toppen