Intresseanmälan säljare

På denna sida anmäler du ditt intresse för att sälja på Storvreta barnloppis. Säljkoderna är mycket populära så vi tillåter endast en intresseanmälan per hushåll/familj.

Intresseformuläret blir tillgängligt först när anmälan öppnar. Formuläret är öppet under en timme, därefter försvinner formuläret från sidan. Storvreta barnloppis lottar därefter ut säljkoderna bland alla som visat intresse.

Du meddelas via mejl dagen efter om du lottats till att ha reserverat en av de populära koderna eller ej. För att få koden behöver du svara på mejlet med ett kontonummer dit du vill ha din förtjänst insatt. Efter att Storvreta barnloppis fått ditt kontonummer skickar vi ut säljkoden till dig. Har vi inte hört av dig inom fem dagar så släpper vi den reserverade säljkoden.

I formuläret väljer du om du kommer att sälja varor främst för gravid/ammande och barn upp till cirka 4 år (storlek 44-104) eller varor för lite äldre barn (110-170/xs). Valet gör du för att vi ska kunna planera upplägget i lokalerna på bästa sätt. Det går så klart bra att sälja lite ur den andra kategorin också.

Väntar du på att formuläret ska öppna? Läs informationssidan om att sälja på Storvreta barnloppis. På sidan finns information om kostnader, prismärkning, sortering, tips för att sälja bättre mm.


Formulär för intresseanmälan

Denna text ersätts av intresseformuläret då anmälan öppnar söndagen den 1 september 2024 klockan 18.00. Kom ihåg att uppdatera denna sida i din webbläsare. Formuläret är tillgängligt under en (1) timma. Därefter lottar vi ut säljkoderna bland de som anmält intresse. Lycka till!

Rulla till toppen