Intresseanmälan säljare

På denna sida anmäler du ditt intresse för att sälja på Storvreta barnloppis. Säljplatserna är mycket populära så vi tillåter endast en intresseanmälan per hushåll/familj.

Intresseformuläret blir tillgängligt först då registreringen öppnar. Formuläret är öppet under en timme, därefter försvinner formuläret från sidan. Storvreta barnloppis lottar därefter ut säljkoderna bland alla dem som visat intresse.

Du meddelas via mejl dagen efter om du lottats till att ha reserverat en av de populära koderna eller ej. För att erhålla koden kommer du uppmanas att skicka ett kontonummer till oss dit du vill ha din förtjänst insatt. Efter att vi fått kontonumret skickas säljkoden ut till dig. Har vi inte hört av dig inom fem dagar så släpper vi den reserverade säljkoden.

I formuläret väljer du om du kommer att sälja varor främst för gravid/ammande och barn upp till cirka 2 år (storlek 44-92) eller varor för lite äldre barn (98-170/xs). Valet görs för att vi ska kunna planera upplägget i lokalerna på bästa sätt. Det går så klart bra att sälja lite ur den andra kategorin också.

I väntan på att formuläret ska öppnas? Läs informationssidan om att sälja på Storvreta barnloppis. På sidan finns information om kostnader, prismärkning, sortering, tips för att sälja bättre mm.


Denna text ersätts av intresseformuläret då registreringen öppnar söndagen den 3 september 2023 kl 18:00. Kom ihåg att uppdatera denna sida i din webbläsare. Formuläret är tillgängligt under en (1) timma. Vid registreringen ombeds du att ange vad du i huvudsak avser sälja på loppisen. Du kommer få två alternativ: 1) Kläder stl 50-92 (inkl. gravid- och babyartiklar). 2) Kläder stl 98-170/xs. Välj det alternativ som passar bäst. Det går självklart bra att sälja en mindre mängd varor ut den andra kategorin också. Vi kommer använda informationen för att optimera lokalerna så att alla varor exponeras på ett bra sätt och att köparna erbjuds en trivsam upplevelse. Lycka till!