Intresseanmälan säljare

På denna sida anmäler du ditt intresse för att sälja på Storvreta barnloppis (endast en kod per familj). Intresseformuläret blir tillgängligt först då registreringen öppnar. Formuläret är öppet under en timme, därefter försvinner formuläret från sidan. Storvreta barnloppis lottar därefter ut säljkoderna bland alla dem som visat intresse.

Du meddelas via e-post dagen efter om du lottats till att ha reserverat en av de populära koderna eller ej. För att erhålla koden kommer du uppmanas att skicka ett kontonummer till oss dit du vill ha din förtjänst insatt. Efter att vi fått kontonumret skickas säljkoden ut till dig. Har vi inte hört av dig inom fem dagar så släpper vi den reserverade säljkoden.

I väntan på att formuläret ska öppnas? Läs informationssidan om att sälja på Storvreta barnloppis. På sidan finns information om kostnader, prismärkning, sortering, tips för att sälja bättre mm.


Tyvärr måste vi meddela att registreringen för barnloppisen den 8 oktober 2022 löpt ut. Du är välkommen att fynda på loppisen som köpare.