Promenadloppis i Storvreta

Lördagen den 21 augusti 2021 kl. 10:00-15:00 hoppas vi att så många som möjligt i Storvreta vill ansluta till en promenadloppis med fokus på försäljning av barnrelaterade saker.

Hur promenadloppisen fungerar

Promenadloppis innebär enskilda loppisar på garageuppfarter och innergårdar som genomförs samtidigt runt om i Storvreta. För köparna innebär detta en möjlighet att fynda vid flera loppisar på kort tid och samtidigt få lite motion och frisk luft. Huvudfokus under dagen barnkläder och barnrelaterade saker men det är självklart tillåtet att sälja annat också.

Säljarna ansvarar själva för prissättning, skyltning/marknadsföring och att skicket på varorna är okej. Storvreta barnloppis tar inte ut några avgifter utan står endast för att samordna tiden för promenadloppisen samt presentera alla säljarna på en karttjänst. Kartan publiceras på denna sida och kommer även spridas i Storvretagruppen på Facebook på aktuell dag.

Storvreta barnloppis tar inget ansvar för efterlevnad av gällande restriktioner. Vi uppmanar både köpare och säljare att hålla avstånd och i övrigt följa Folkhälsomyndigheten, Region Uppsala och Uppsala kommuns rekommendationer.

Vid ordinarie barnloppis går huvuddelen av förtjänsten till Act Svenska kyrkan och deras projekt med att utbilda mentormammor i Etiopien, Sydafrika, Eswatini och Egypten. Vi uppmuntrar såväl säljare och köpare att donera en frivillig gåva till detta viktiga arbete. Det går även bra att swisha gåvan till 9001223 (märk gåvan med mentormamma).

Anmäl dig för att sälja på promenadloppisen 21 augusti

  • Beskriv utförligt och lockande vad du säljer. Texten kan vara avgörande för att få besökare till just din loppis. Informationen kommer att visas här på hemsidan och på kartan.

Blå markering = mest stora storlekar, Röd markering = mest små storlekar, Gul markering = mest leksaker, sport & övrigt. Klicka på markeringarna för att läsa beskrivningarna av vad som säljs.

Registrerade adresser med beskrivning (26 st)

Gryningsvägen 6

Hos oss kan ni fynda
*kläder till de minsta (strl 56-80)
*höst- och vinterskor (strl 19-
*bärselar
*babyleksaker
*böcker (för både barn och vuxen)
*husgeråd
*blomkrukor
Låga priser utlovas.

Jupitervägen 4

Billiga kläder och skor i blandat skick, allt helt och rent. Storlek från baby upp till 92.
Passa på att fynda inför hösten!

Lissvägen 3B

Barnkläder i mestadels små storlekar, strl 50-98, även skor, vinteroverall, och en del leksaker.

Kilsgärdesvägen 14

”Pojkkläder” från bebis till ca 150. Även skor och utekläder. Leksaker och ”vanliga loppisföremål”. Välkomna!

Malörtsvägen 8

Säljer barnkläder för killar och tjejer stl 110-152, böcker, spel, pussel, skor, leksaker, inredning, gosedjur och sportutrustning.

Mantalsvägen 3D

Säljer främst barnkläder i stl 130-150, barnskor i diverse stl upp till 36 samt leksaker. Kommer även att erbjuda damkläder, väskor och inrednings- & porslinsaker. Kanske egen konst också.

Motionsvägen 19

Pojk- och flickkläder med en del tvillingmatchat. Leksaker, pussel, böcker, spel mm

Månskensvägen 24

Kläder ca 134-170, ytterkläder till höst och vintern.
Skor i olika storlekar till höst och vintern. Flick- & pojkkläder.
Vi är 2 st som säljer så kommer finnas mycket fynd. Även lite leksaker finns.

Månskensvägen 34

Kommer att sälja en stor mängd barnkläder från storlek 92 till 170. Mestadels 98-116.
Kläder efter 2 flickor. Leksaker, pussel, spel. 1 barncykel.
Har även en del övriga loppissaker.

Månskensvägen 39

Massor av böcker för blandade åldrar samt spel, pussel och leksaker. Höst- och vinterkläder i stl 140-164. Höst- och vinterskor i stl 35-37. Skridskor samt pjäxor för längdskidor och slalom.

Månskensvägen 44

Säljer mestadels pojk-/flickkläder i strl 50-92 men även lite leksaker och andra barnprylar. Varmt välkomna!

Månskensvägen 51

Leksaker, böcker samt lite kläder för barn 0-6 år. Mycket i nyskick!
Även lakan, kuddar och övrig utrustning för baby.

Neptunusvägen 12

Barnkläder för killar och tjejer 110-164. Vuxenkläder, skor, väskor, kattsaker, barnböcker, leksaker, gosedjur, DVD-filmer mm

Olle Åkares väg 7B

Mestadels kläder i storlek 110- 152 men även lite i mindre storlekar (pojke, flicka och unisex). Många fina kläder från märket Molo. Leksaker, gosedjur, inredning och böcker.

Orionvägen 13

Här finns barnkläder från bebis upp till storlek 146/152 (både inne- och ytterkläder), leksaker, böcker och diverse bebisattiraljer.

Pomonavägen 7B

Flicka 134-170, pojke 110-128, varma jackor, fodrat regnställ (110-116), pyjamasar, skor i storlek 28-32 & 36-38. Barnböcker, leksaker, DVD-filmer, nallar, taklampor, barnrumsinredning.

Slöjmolnsvägen 14

Barnkläder, skor, vinterkläder. Från stl 134 och uppåt. Hundsaker kommer finnas samt inredningssaker.

Slöjmolnsvägen 37

Här finns både leksaker och kläder, utrustning för sommar och vinter så som längdskidor, pjäxor, skridskor, inlines o ridutrustning.
Här finns allt kläder i de flesta storlekar, 50-152. Välkomna hit

Solstrålevägen 33

Främst bebis- och småbarnskläder, en del vintergrejer som overall, mössor och handskar, bebispulka. Några gravidkläder och vintriga bärjackor. 2 spjälsängar.

Vintergatsvägen 47

På Vintergatsvägen 47 finns mycket att fynda! Cyklar, spel, leksaker, rullskridskor och sport tillbehör samsas med heminredning, kuddar, filtar och gardiner.
Varmt välkomna önskar familjen Pederson.

Vitsippsvägen 2

Barnkläder Vuxenkläder Husgeråd Leksaker mm

Vängelinsvägen 1A

Barnkläder framför allt stl 104-152, även ytterkläder och skor samt skridskor. Leksaker, Lego och även lite inrednings saker.

Åskmolnsvägen 9

Mina grabbar vill sälja några av sina leksaker, spel och böcker. Det kommer att finnas kläder och maskeraddräkter också.

Åskmolnsvägen 32

Kommer sälja allt från barnkläder till leksaker

Åskmolnsvägen 45

Här säljer vi massor av fina kläder och ytterkläder i storlek 62-116. Skor för alla årstider och storlekar upp till 30. Även leksaker, babyartiklar, möbler och cyklar säljes. Varmt välkomna!

Ärentunavägen 5m

Välkommen till vår innergård där vi säljer:
* barnkläder och skor.
* kläder och skor i vuxenstorlekar.
* leksaker.
* husgeråd och köksartiklar.
* diverse prylar.
Vi tar emot swish & kontanter.