Köpa

På Storvreta barnloppis finns det barnkläder upp till storlek 170, barnböcker, leksaker, gravid- och amningskläder mm. Helt enkelt en massa barnrelaterade saker! Varorna är uppsorterade utifrån storlek/kategori och det är därför lätt för dig som köpare att hitta just det du är intresserad av. Du väljer vad du vill köpa och betalar för allt i en gemensam kassa vid utgången. Du slipper prisdiskussioner och prutande!

Med hjälp av lokalritningen nedan kan du förbereda din shopping genom att ta reda på var du finner just det som intresserar dig.

Klicka på bilden för att se kartan i större storlek

Ta gärna med stora kassar att lägga saker i samt kontanter, gärna i mindre valörer för att underlätta för oss i kassan. Vi kan inte garantera att vi har växel vid betalning med 500- eller 1000-kronorssedlar. Möjlighet att betala via Swish erbjuds också.

Utanför loppisen står Ärentuna församling och säljer säljer grillad korv, kaffe och saft.

Om du vill undvika trängsel och köer ska du komma lite senare – då finns det fortfarande fina saker kvar och fynden kan dyka upp i botten av en klädhög.

Allt ekonomiskt överskott skänks till ett välgörande ändamål som bestäms i samråd med Ärentuna Församling. Från och med våren 2015 går pengarna till Svenska kyrkans insamlingsprojektet Mentormammor.

Av säkerhets- och utrymmesskäl kan du inte ta med dig barnvagn in i lokalerna under tiden som loppisen pågår. 

Det blir snabbt fullt på parkeringen vid Församlingsgården. Om du behöver ta bilen, tänk på att det finns flera andra ställen i närheten att parkera på, t.ex. vid skolorna.