Sommarloppis i Storvreta

Observera att denna sida i dagsläget är under arbete och diskussion. Sprid därför inte denna länk utanför arbetsgruppen.

Efter tre inställda barnloppisar vill vi nu erbjuda ett coronasäkrare alternativ under sommaren. Lördagen den xx/yy hoppas vi att många i Storvreta vill ansluta till en stor gemensam loppis på garageuppfarter och på innergårdar. Huvudfokus hoppas vi vara på barnkläder och barnrelaterade saker men det är självklart okej att sälja annat också.

Storvreta barnloppis tar inte ut några avgifter för att vara med denna dag och synas på kartan nedan. Vi uppmuntrar dock till en frivillig gåva Act Svenska kyrkan och deras projekt med att utbilda mentormammor i Etiopien, Sydafrika, Eswatini och Egypten. Det går även bra att swisha gåvan till 900 1223.

Säljarna ansvarar själva för prissättning och att skicket på varorna är okej. Vi uppmanar både köpare och säljare att hålla avstånd och i övrigt följa Folkhälsomyndigheten och region Uppsalas rekommendationer.

För att visas på kartan måste ni ha fyllt i anmälningsformuläret senast två dagar innan.

Blå markering = främst stora storlekar, Röd markering = främst små storlekar

Olleåkaresväg 7B

Barnkläder främst i storlek 98 – 140, många märkesklänningar i storlek 116, cykel pojke 24 tum, skötbord, leksaker, fotbollar, utklädningskläder
Övrigt: trädgårdsmöbler, köksutrustning, byrå, sängbord

Pomonavägen 7B

Flicka 146-170, pojke 110-128, barnböcker, spel & pussel, nallar, barnrumsinredning, skor (30-37), barnvagn, stövlar, sandaler
Övrigt: verktyg, blomkrukor,

Stjärnvägen 26

Babykläder 50-92, skötbord, syskonvagn, spjälsäng, resesäng, trehjuling,
Övrigt: sommarblommor, vuxenkläder kvinna M, taklampa